Vacciner og visum

Vaccinationer 

Det anbefales altid, at den rejsende kontakter egen læge inden afrejse, for at få taget de nødvendige vaccinationer og for at få råd, vejledning og opdateret vaccinationsinformation.

Hvis opholdet kombineres med en rejse til andre egne af Afrika, anbefales det at søge information om forholdende der og få foretaget de nødvendige vaccinationer. Desuden henvises til Statens Serum Institut og Danske lægers vaccinationsservice.

Lotsane Safari ligger ikke i Malaria område

Valuta

Da Lotsane ligger meget tæt på grænsen til Sydafrika, er det en god ide både at have Rand (Sydafrikas valuta) og Pula (Botswanas valuta) i pungen. Det er dog muligt at veksle på farmen, såvel som i de omkringliggende byer. Det er desuden muligt at hæve penge ved stort set alle tankstationer og naturligvis i bankerne.

Skulle du brænde inde med valuta, køber vi dem gerne af dig.

Visum

Det er ikke nødvendigt at søge om visum til Botswana eller Sydafrika, med mindre dit ophold er af længere varighed end 3 måneder eller er af anden karakter end ferie. Lotsane Safari anbefaler dog, at man selv undersøger visumreglerne inden man beslutter sig for at tage afsted.

Hvis du rejser igennem Syd Afrika fra tidligere øst lande, har du behov for Visa (Rusland og Baltiske lande).